Zoals eerder aangegeven erf je een stukje van je vader en een stukje van je moeder. Wat er doorgegeven wordt ligt weer aan wat je vader en moeder hebben doorkregen. En welke eigenschappen je krijgt negatief of positief ligt weer aan welke verzie van het gen overheerst.

GEN /DNA onderzoek

Een Gen of DNA onderzoek blijft altijd een eigen keuze, er is niet altijd een medische reden nodig om een GEN of DNA test te doen.  Misschien omdat je denkt een erfelijke ziekte te hebben of ben je al jaren bezig met afvallen en lukt het maar steeds niet of zijn er in de familie veel mensen met depressies of psychische klachten, allemaal vragen waar je met een GEN/DNA test antwoord op krijgt.

Je kunt het makkelijk zelf doen doormiddel van de testkit die je hier kunt bestellen, maar misschien laat je het liever over  een arts of erkende therapeut. In de paarse balk even verder kun je zoeken naar een arts of therapeut die je hierbij graag wil helpen of klik op deze link.

Wat kun je verwachten van een test, klik even op “Demorapport”‘ het is een uitgebreid rapport en natuurlijk zijn er verschillen van mens tot mens maar ook of je voor een “Psychotest” kiest en het rapport van een “Metabooltest” is anders dan van een “Langleven test”.

De gegevens zijn natuurlijk strikt vertrouwelijk en worden een week na de uitslag bij ons vernietigd, dus bewaar de uitslag die je van ons krijgt zorgvuldig. De arts of erkende therapeut zal het zelfde doen nadat je het rapport van hem of haar hebt mogen ontvangen.

Print de instructies na het downloaden en volg de instructie nauwgezet op, dit is heel belangrijk voor de uitslag.